Urządzenia i Akcesoria
蘑菇燉牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊100 克
-
新鮮百里香 取葉2 枝
-
橄欖油 多備一點煎肉用40 克
-
牛肉 去骨,整塊500 克
-
新鮮蘑菇 切片150 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
高湯醬 蔬菜高湯醬或肉高湯醬25 克
-
番茄泥25 克
-
紅葡萄酒80 克
-
水80 克
-
新鮮巴西利 擺盤用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
75 mg
Białko
27.8 g
Kalorie
1376.8 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan