Urządzenia i Akcesoria
舒肥火雞胸肉佐柑橘汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
檸檬 有機為佳1 顆
-
柳橙 有機為佳1 顆
-
粗鹽10 克
-
新鮮迷迭香1 根
-
新鮮巴西利1 根
-
火雞雞胸肉片, 去皮 (每片200克)400 克
-
橄欖油40 克
-
水1400 克
-
1 平茶匙 抗壞血酸, (維他命C) (詳見要訣)檸檬汁 (约½檸檬) (詳見要訣)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2095 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
1744 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan