Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porcí
Składniki
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (opcjonalnie)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1 godz.
Masové špízy v omáčce s rýží
1 godz. 45 min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1 godz. 10 min
Špagety alla carbonara
30 min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 godz. 15 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5 godz. 15 min
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1 godz.
Butter Chicken
1 godz.
Korejská smažená křidélka
3 godz. 10 min
Špagety Carbonara (TM7)
35 min
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40 min
Boloňské špagety (TM7)
30 min