Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vepřové panenky
- 9 - 12 sušených rajčat, v oleji
- 150 gramů mozzarelly
- 3 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky harissa omáčky
- 700 gramů vody
- 600 gramů brambor, malých
- ½ čajové lžičky soli
- 80 - 100 gramů másla
-
1 - 2
čajové lžičky čerstvého tymiánu
lub 1 - 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2749 kJ / 655 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 724 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1 Std. 10 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1 godz. 40 min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 Std. 10 Min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 godz.
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 Std. 10 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min