Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 80 gramů mléka
- 80 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- 50 gramů másla
- 1 stroužek česneku, nakrájený na plátky
- čerstvé šalvějové lístky, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1309 kJ / 312 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Mrkvovo-bramborový příkrm
20 min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 min
Dýňová polévka
45min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min
Zeleninové pyré z brambor, cukety a mrkve
40 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Drůbeží vývar
1h
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min