Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 80 gramů mléka
- 80 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- 50 gramů másla
- 1 stroužek česneku, nakrájený na plátky
- čerstvé šalvějové lístky, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1309 kJ / 312 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1 Std. 15 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Dýňová polévka
45min
Nádivka z cukety
50 Min
První špenát
35 Min
Polévka z pečené dýně
50 Min
Treska s kroupotem
50 Min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min