Urządzenia i Akcesoria
Restované krevety
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
270 gramů
Składniki
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
20 gramů cibule, žluté, na klínky1 stroužek česneku
-
250 gramů syrových krevet, středních, loupaných vymačkaných a osušených papírovou utěrkou
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 gramů
Sód
367 mg
Białko
47 g
Kalorie
1776 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso & spol.
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Sushi rýže
55 min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min