Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
gramů oleje
lub 20 gramů olivového oleje -
1
stroužek česneku
lub 20 gramů cibule, žluté, na klínky - 250 gramů syrových krevet, středních, loupaných, vymačkaných a osušených papírovou utěrkou
- Wartości odżywcze
- na 270 gramů
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restované proužky krůtího masa
15min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Bento box s pandami
1 Std.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Marinované krevety
1h 10min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1小时 20 分钟
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min