Urządzenia i Akcesoria
Mango cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
12 slices
Składniki
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
182 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
20.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Crème brûlée
7 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Butter chicken
55 min
Buttercream icing
10 min
Apricot liqueur
1 godz.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Salted caramels
4 godz. 40 min