Urządzenia i Akcesoria
Mango cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
12 slices
Składniki
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
182 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
20.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caribbean carrot cake
2hod. 10min.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24hod. 40min.
Cheesecake with meringue topping
3hod. 30min.
Berry marshmallow slice
2hod. 30min.
Baked cheesecake
2hod. 55min.
Butter chicken
55min.
Lemon cake
2hod.
Banana sesame cake
4hod. 20min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Passionfruit and coconut slice
5hod.
Gluten free sticky date puddings
1hod. 5min.
Chai tea
15min.