Urządzenia i Akcesoria
Gluten free pasta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
613.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Chicken velouté meal
40 min
Quick fruit sorbet
10 min
Hommus dip
5 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Classic mushroom risotto
30 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min