Gluten free pasta
TM6 TM5 TM31

Gluten free pasta

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 150 g lupin flour (see Tips)
  • 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 tsp salt
  • 2 eggs
  • 60 g water, plus extra for boiling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1020.4 kJ / 243 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
44.5 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
8.9 g
Sód
613.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy