葵花籽蘑菇醬

葵花籽蘑菇醬

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 葵花籽 冲洗瀝乾
    100 克
  • 260 克
  • 白酒 (opcjonalnie)
    10 克
  • 新鮮蘑菇 ,對切或切成¼塊
    100 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 紅蔥頭 切半
    60 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 醬油 (opcjonalnie)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 257.3 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 445.8 kJ / 106.5 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...