煙燻鮭魚抹醬

煙燻鮭魚抹醬

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    25 克
  • 奶油
    15 克
  • 清酒 或白酒
    60 克
  • 新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊
    220 克
  • 原味優酪乳 無糖
    25 克
  • 奶油乳酪
    120 克
  • 煙燻鮭魚片 切段,(詳見要訣)
    100 克
  • 青蔥 取蔥綠,切碎
    10 克
  • 現磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 398.8 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 633.9 kJ / 151.5 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...