Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 紅蔥頭
- 15 克 奶油
- 60 克 清酒 ,或白酒
- 220 克 新鮮去骨鮭魚菲力 ,去皮,切塊
- 25 克 原味優酪乳 ,無糖
- 120 克 奶油乳酪
- 100 克 煙燻鮭魚片 ,切段,(詳見要訣)
- 10 克 青蔥 ,取蔥綠,切碎
- 1 小撮 現磨黑胡椒粉
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 633.9 kJ / 151.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 398.8 mg