Urządzenia i Akcesoria
煙燻鮭魚抹醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 人份
Składniki
-
紅蔥頭25 克
-
奶油15 克
-
清酒 或白酒60 克
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊220 克
-
原味優酪乳 無糖25 克
-
奶油乳酪120 克
-
煙燻鮭魚片 切段,(詳見要訣)100 克
-
青蔥 取蔥綠,切碎10 克
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
-
鹽1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
398.8 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
633.9 kJ /
151.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
1.8 g