Urządzenia i Akcesoria
番茄莎莎醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 完整食譜
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
牛番茄 去皮、切塊(約3公分)150 克
-
檸檬汁1 大匙
-
糖1 大匙
-
新鮮香菜 少許,切碎
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽 少許,依個人口味調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
2.35 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
22.245 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
精選中西式醬料&沾醬
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan