Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 115 克 葵花油
- 250 克 馬鈴薯, 去皮,切塊(約5公分)
- 300 克 鱈魚片, 切塊
- 10 克 蒜頭
- 60 克 牛奶
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 6610 kJ / 1580 kcal
- Białko
- 80.1 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Błonnik
- 5.2 g