Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦芒果莎莎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
鹽1 茶匙
-
去殼蝦仁150 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
香菜 只取葉子和嫩莖5 克
-
檸檬汁 依照個人口味調整15 - 20 克
-
鹽 約 3 克½ 茶匙
-
番茄 切小丁,(約1 公分)80 克
-
芒果 切小丁,(約1 公分)120 克
-
麵包 切片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1092.7 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
247.1 kJ /
59.1 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
8.1 g