Urządzenia i Akcesoria
蒜味黃瓜希臘優格醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
小黃瓜 去籽,切塊350 克
-
鹽 不含最後調整口味用1 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
新鮮蒔蘿5 枝
-
橄欖油20 克
-
350 克 原味優格, ,低脂希臘優格 低脂350 克
-
15 克 醋檸檬汁 (opcjonalnie)15 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
618.7 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
546.3 kJ /
130.6 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
番茄莎莎醬
10 min
日式關東煮
Brak ocen
香草酸奶酪
Brak ocen
蒜味黃瓜優格
Brak ocen
鮮茄莎莎
5 min
鮮蝦芒果莎莎
Brak ocen
煙燻鮭魚抹醬
25 min
酪梨沾醬
5 min
蘑菇醬
55 min
加泰隆尼亞式鱈魚抹醬
1 godz. 40 min
椪醋和蘿蔔泥
Brak ocen
腐乳醬
Brak ocen