蒜味黃瓜希臘優格醬

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 小黃瓜 去籽,切塊
    350 克
  • 不含最後調整口味用
    1 茶匙
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮蒔蘿
    5 枝
  • 橄欖油
    20 克
  • 希臘優格 低脂
    350 克
    350 克 原味優格, ,低脂
  • 檸檬汁 (opcjonalnie)
    15 克
    15 克 醋
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 618.7 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 546.3 kJ / 130.6 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie