酪梨沾醬

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 人份

Składniki

  • 新鮮香菜 只取葉子
    5 枝
  • 洋蔥 切塊
    100 克
    100 克 紫洋蔥, ,切塊
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 去籽,切段
    2 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 番茄 一開四
    100 - 120 克
  • 酪梨 去皮去籽,切塊(約5公分)
    450 克
  • 新鮮檸檬汁
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 人份

Sód 2379.9 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 3608 kJ / 862 kcal
Tłuszcz 68.9 g
Błonnik 39.5 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...