Urządzenia i Akcesoria
酪梨沾醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 人份
Składniki
-
新鮮香菜 只取葉子5 枝
-
100 克 紫洋蔥, ,切塊洋蔥 切塊100 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 去籽,切段2 根
-
蒜頭1 粒
-
番茄 一開四100 - 120 克
-
酪梨 去皮去籽,切塊(約5公分)450 克
-
新鮮檸檬汁1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 人份
Sód
2379.9 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
3608 kJ /
862 kcal
Tłuszcz
68.9 g
Błonnik
39.5 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
69.5 g