Urządzenia i Akcesoria
椪醋和蘿蔔泥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz.
4 人份
Składniki
椪醋
-
米醋30 克
-
味醂120 克
-
昆布15 克
-
柴魚片15 克
-
檸檬汁120 克
-
日式醬油100 克
蘿蔔泥
-
白蘿蔔 去皮,切塊370 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1380.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
293.3 kJ /
70.1 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan