Urządzenia i Akcesoria
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 porties
Składniki
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (opcjonalnie)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
327 mg
Białko
35 g
Kalorie
2706 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Tomatenrijst
30 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Gestoomde rijst
25 min
Koken van jasmijnrijst
35 min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Kip met amandelen
25 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Ananas zandkoekjes
2 godz.
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min