Urządzenia i Akcesoria
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
knoflookbol1
-
olijfolie35 g
-
ui gehalveerd250 g
-
honing30 g
-
graanmosterd40 g
-
Dijon mosterd (opcjonalnie)10 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 el
-
zout2 tl
-
kippenborstfilets (ong. 650 g)4
-
bloemkoolroosjes800 g
-
melk130 g
-
vers gemalen peper naar smaak¼ - ½ tl
-
verse tijmblaadjes1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
46 g
Kalorie
1596 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Kip met amandelen
25 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Zalmburgers
25 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.