Urządzenia i Akcesoria
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Chilli con carne
35 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Courgetteomelet
40 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Fideuá van groenten
40 Min