Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 stuks
Składniki
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karamel varkensvlees
45 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Vloeibare custard
Brak ocen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Lasagnerolletjes
1 godz.
Kaastaartijs
Brak ocen
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Pitabrood
2 godz.