Urządzenia i Akcesoria
Kids Veggie Empanadas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 piece
Składniki
Empanada Filling
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions halved8 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
cherry tomatoes halved3 ½ oz
-
red bell pepper in pieces3 ½ oz
-
2 oz pitted black olives, halvedpitted green olives halved2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Empanada Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
-
unsalted butter chilled, in pieces4 oz
-
large egg1
-
cold water plus extra to seal edges4 oz
-
vinegar (opcjonalnie)1 tsp
-
egg yolk whisked, to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Easter Egg Bread Nests
2 godz. 40 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Green Eggs and Ham Roll-Ups
20 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Waffles
25 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Vegetarian Chili
50 min