Kids Veggie Empanadas
TM6 TM5

Kids Veggie Empanadas

4.7 (13 ocen)

Składniki

Empanada Filling

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt, to taste
  • 3 ½ oz cherry tomatoes, halved
  • 3 ½ oz red bell pepper, in pieces
  • 2 oz pitted green olives, halved
    lub 2 oz pitted black olives, halved
  • 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Empanada Dough

  • 14 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 1 tsp salt
  • 4 oz unsalted butter chilled, in pieces
  • 1 large egg
  • 4 oz cold water, plus extra to seal edges
  • 1 tsp vinegar (opcjonalnie)
  • egg yolk, whisked, to brush

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
689 kJ / 165 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
164 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy