Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 53.9 g
- Tłuszcz
- 142 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 590.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Lemon Feta Dressing
5min
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min