Urządzenia i Akcesoria
Freekeh Risotto with Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
freekeh rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
fresh mixed mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
Risotto
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
heavy whipping cream1 oz
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
green onions thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
721 mg
Białko
10 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Basic Soup Purée
45 min
Cream of chard soup
35 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Pasta Fagioli Soup
40 min