Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 600 克 鸡爪 ,剪去指甲,一切二
- 13 克 盐
- 3 片 姜
- 1 根 葱 ,打结
- 6 瓣 蒜头
- 100 克 洋葱 ,切块
- 60 克 香菜 ,切段
- 3 支 新鲜小米椒
- 200 克 矿泉水
- 3 个 泡椒 ,绿色泡椒和50克泡椒水
- 60 克 细砂糖
- 80 克 生抽
- 50 克 醋
- 50 克 料酒
- 15 克 蚝油
- 1 颗 柠檬 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1928.3 kJ / 461.3 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 2154.7 mg