柠檬凤爪

柠檬凤爪

4.6 45 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
3 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 鸡爪 剪去指甲,一切二
    600 克
  • 13 克
  • 3 片
  • 打结
    1 根
  • 蒜头
    6 瓣
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 香菜 切段
    60 克
  • 新鲜小米椒
    3 支
  • 矿泉水
    200 克
  • 泡椒 绿色泡椒和50克泡椒水
    3 个
  • 细砂糖
    60 克
  • 生抽
    80 克
  • 50 克
  • 料酒
    50 克
  • 蚝油
    15 克
  • 柠檬 切片
    1 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2154.7 mg
Białko 32.4 g
Kalorie 1928.3 kJ / 461.3 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 34.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...