Urządzenia i Akcesoria
柠檬凤爪
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
3 人份
Składniki
-
水1200 克
-
鸡爪 剪去指甲,一切二600 克
-
盐13 克
-
姜3 片
-
葱 打结1 根
-
蒜头6 瓣
-
洋葱 切块100 克
-
香菜 切段60 克
-
新鲜小米椒3 支
-
矿泉水200 克
-
泡椒 绿色泡椒和50克泡椒水3 个
-
细砂糖60 克
-
生抽80 克
-
醋50 克
-
料酒50 克
-
蚝油15 克
-
柠檬 切片1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2154.7 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
1928.3 kJ /
461.3 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超人气美食
10 Przepisów
Chiny
Chiny