Urządzenia i Akcesoria
千层肉饼
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
中筋面粉200 克
-
水 依面粉吸水性调整125 克
-
油 涂抹用
-
京葱 切段50 克
-
姜10 克
-
牛肉肉糜150 克
-
生抽 (约1茶匙)5 克
-
老抽 (约1茶匙)5 克
-
五香粉 (约½茶匙)2 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐 (约½茶匙)2 克
-
水30 克
-
中筋面粉 撒粉用
-
油1 汤匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
368.2 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1105.5 kJ /
264.5 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny