千层肉饼

千层肉饼

4.8 34 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 中筋面粉
    200 克
  • 依面粉吸水性调整
    125 克
  • 涂抹用
  • 京葱 切段
    50 克
  • 10 克
  • 牛肉肉糜
    150 克
  • 生抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 老抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 五香粉 (约½茶匙)
    2 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • (约½茶匙)
    2 克
  • 30 克
  • 中筋面粉 撒粉用
  • 1 汤匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 368.2 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 1105.5 kJ / 264.5 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 39.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...