Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
- agua, para hidratar
- 150 g de hojuelas de avena
- 60 g de dátiles deshuesados
- 40 g de aceite de coco
- 600 g de durazno, pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
- 90 g de azúcar
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 500 g de queso crema, en trozos
- 20 - 25 flores comestibles, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40min
Yogur con compota de fresas e higos
13hod.
Rollos de calabaza con canela
3h 20 min
Bolitas de avena con fresas y coco
20 min
Crema de coco
17h
Pay de nuez sin harina
2h
Bollos de camote
3h
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1hod. 30min
Gelatina de mango
15min
Cheesecake algodón japonés
1u. 45min
Torta de elote con queso
40min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20 min