
Urządzenia i Akcesoria
El pastel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 rebanadas
Składniki
-
4 claras de huevo
-
½ cdita de cremor tártaro
-
170 g de almendras
-
4 yemas de huevo
-
130 g de miel
-
½ cdita de polvo para hornear
-
1 pizca de sal
-
½ cda de vainilla
-
frutas para decorar
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
197.4 kcal /
829 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk