Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de nuez
- 100 g de nueces
- 300 g de harina
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 2 huevos
- 30 g de agua
Relleno de espinaca
- 30 g de queso parmesano
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tocino ahumado de pavo, en trozos
- 200 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 200 g de requesón
- 50 g de piñones
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 huevo, batido, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1945 kJ / 463 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pay de atún
1 godz. 40 min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min.
Pastel de calabacita
1óra 15p
Quiche vegano de hongos
1óra 15p
Berenjenas a la parmesana
1h 20min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min.
Concentrado de caldo de verdura
50min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Pay de atún con verduras almendrado
1 godz. 30 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Quiche de flor de calabaza
1h