Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puré de papa
- 1000 g de agua
- 800 g de papa, harinosa, pelada y en cubos (2-3 cm)
- 75 g de mantequilla con sal, en cubos
Pasta choux
- 115 g de agua
- 25 g de mantequilla con sal, en cubos
- ¼ cditas de sal marina
- 80 g de harina de trigo
- 2 huevos medianos
Horneado
- 3 yemas de huevo
- 1 cditas de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 244 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 min
Arroz al azafrán con pavo
40 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 Min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50 min
Banoffee Brasileño
1h 25min
Filete relleno
40 Min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2 godz. 15 min
Pastel de carne
50 min
Cacerola de pollo
30 Min