Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puré de papa
- 1000 g de agua
- 800 g de papa, harinosa, pelada y en cubos (2-3 cm)
- 75 g de mantequilla con sal, en cubos
Pasta choux
- 115 g de agua
- 25 g de mantequilla con sal, en cubos
- ¼ cditas de sal marina
- 80 g de harina de trigo
- 2 huevos medianos
Horneado
- 3 yemas de huevo
- 1 cditas de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 244 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pay de aprovechamiento navideño
1 Std. 40 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Pizza Marina
1 Std.
Tartas de parmesano con jamón y verduras frescas
20min
Papas Anna
1 Std.
Pay de limón
3h 30min
Dip cremoso de hierbas con papas
40min
Jugo integral de naranja
5 min
Namura (pastel de semolina de trigo)
1h 50min
Merenguitos con polvo de chipotle
1 Std.
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min