Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dip
- 1 diente de ajo
- 100 g de queso azul, desmoronado
- 50 g de mayonesa
- 150 g de crema ácida
- 2 cucharadas de vinagre, o de jugo de limón
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta
Crudités
- 800 g de verdura, (zanahoria, apio, jícama)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 197 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
35 Min
Ensalada César
15 Min
Dip de ostiones y espinaca
15 Min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 Min
Pay de atún
1h 40min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Mojo de ajo
15 Min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 Min
Queso en salsa de epazote
25 Min
Paté de salmón ahumado
1h 10min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h