Urządzenia i Akcesoria
Crudités con dip de queso azul
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porciones
Składniki
Dip
-
1 diente de ajo
-
100 g de queso azul , desmoronado
-
50 g de mayonesa
-
150 g de crema ácida
-
2 cucharadas de vinagre , o de jugo de limón
-
1 pizca de sal
-
1 pizca de pimienta
Crudités
-
800 g de verdura , (zanahoria, apio, jícama)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
0 kJ /
197 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Para botanear
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Aderezo César para ensalada
10min
Filete a la pimienta
20min
Risotto con parmesano
30min
Sopa de cebolla
1h 10min
Tejas de almendras
1h 30min
Ensalada César
15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Sopa de cebolla TM6
55min
Dip de pimiento
5min
Crema de jitomate
30min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min