Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de hierbas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
1 cucharada de tomillo seco
-
1 cucharada de cilantro seco
-
1 cucharada de romero seco
-
1 cucharada de orégano seco
-
1 cucharada de albahaca seca
-
2 huevos
-
230 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
32 g
Kalorie
3612 kJ /
860 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
153 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Carne de cerdo picada (500 g)
1 godz. 10 min
Rub India
5 min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1 godz. 15 min
Bollos de papa
1 godz. 20 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Merengue francés con cocoa
2 godz. 10 min
Mojo de ajo
15 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 min
Soletas
50 min
Daiquiri de frutos rojos TM6
5 min
New York con salsa bernesa
45 godz.