Wersje kompatybilne
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 25 g de miel de abeja
- 2 cditas de paprika
- 1 cdita de sal
- 500 g de agua
- 150 g de calabacitas, en rebanadas (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1504.3 kJ / 359.5 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 668 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de res a la jardinera
40 dk
Salpicón de pollo
25 min
Sopa de coliflor y pollo
40 dk
Entomatadas de pollo
40 dk
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 dk
Filete de res con almendras
30 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Wrap hack
1sa
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1sa
Pollo a la cazadora
40 dk
Pescado empapelado con verduras
1h 15min