Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pés de salsa só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
-
120
g queijo Gruyère cortado em pedaços
lub 120 g queijo emmental cortado em pedaços - 6 ovos
- 3 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 500 g água
- 4 pães de hambúrguer
- 100 g alface
- 200 g tomate cortado em fatias
- 50 g cebola roxa cortada em fatias
- 50 g cornichon cortado em fatias
- 1 fio de azeite
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1649.5 kJ / 394.3 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 544 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de vaca estufada com gnocchi
1sa 30 dk
Omelete de espinafres e presunto
30 Min
Limonada unicórnio
6h 15min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20 Min
Smoothie de café e linhaça e bolachas de chocolate
9 Std.
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 Min
Cozer 500 g de almôndegas
35 dk
Ganso de vitela estufado
11 godz. 30 min
Omelete de frango e pimentos
55 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 dk