Urządzenia i Akcesoria
Cozer 500 g de mexilhão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
água500 g
-
mexilhão fresco e limpo500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
892 mg
Białko
25 g
Kalorie
717 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
8 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 500 g de camarão
25 Min
Cozer 400 g de camarão
20 Min
Cozer 1000 g de mexilhão
30 Min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Sapateira recheada
5 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 Std. 40 Min
Gambas salteadas
20 Min
Orelha de porco de coentrada
1 Std.
Recheio de sapateira
1 Std. 15 Min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Bacalhau com todos
1 Std.