Gelado macio de pêssego

Gelado macio de pêssego

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 doses

Składniki

  • pêssego maduro s/ casca, previamente congelado em pedaços
    300 g
  • sumo de limão
    10 g
  • claras de ovo
    2
  • Pêssego cortado em fatias q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 83 kcal / 348 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...