Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
TM6 TM5

Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
  • 40 g mel
  • 10 g vinagre de vinho tinto
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 6 ovos
  • 150 g queijo de cabra fresco cremoso
  • ½ c. chá de pimenta preta
  • 500 g água
  • 30 g noz picada
  • 30 g mistura de germinados

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1249.8 kJ / 298.8 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
0.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy