
Urządzenia i Akcesoria
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)250 g
-
mel40 g
-
vinagre de vinho tinto10 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovos6
-
queijo de cabra fresco cremoso150 g
-
pimenta preta½ c. chá de
-
água500 g
-
noz picada30 g
-
mistura de germinados30 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
298.8 kcal /
1249.8 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
0.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia