Urządzenia i Akcesoria
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1389 mg
Białko
26 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Caesar Dressing
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Salmon tartare
10 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Steak tartare
10 min