![Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F402E7C-2FD2-4D3D-B472-83DC2E5F66AC/Derivates/297d67c2-b3aa-4bca-bbc4-597e7a404798.jpg)
Wersje kompatybilne
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1389 mg
Alternatywne przepisy
Spinach and Broccoli Terrine
4j 40 menit
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Classic Zabaglione
15 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Peas with ham
30 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Mushroom Pâté
1h 30min