Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
caraway seeds2 tsp
-
¾ tsp ground cumincumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
cider vinegarred wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1279.1 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1692.3 kJ /
404.5 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min.
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1hod. 30min.
Middle Eastern Brunch
1hod. 20min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9hod.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Shakshuka
50min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.