Urządzenia i Akcesoria
Pasta al Arrabiata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
garlic clove1
-
fresh red chillies hot, deseeded and halved, to taste1 - 2
-
bacon, cured and smoked, sliced cut in strips70 g
-
plum tomatoes diced, (1-2 cm)150 g
-
olive oil2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water (to just cover pasta)200 - 250 g
-
penne pasta (or other short dried pasta)100 - 120 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3087 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Curry Noodles
25 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Mojito
5 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Chicken Korma
40 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min