Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 72.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 22.6 g
- Sód
- 1289.9 mg
Alternatywne przepisy
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Whole fish curry
45min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min