Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Green Miso Dressing
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 inch
-
spring onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach4 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
white miso (or shiro miso)2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
Chicken Salad
-
water52 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces14 oz
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves12 oz
-
snow peas trimmed and julienned9 oz
-
frozen edamame thawed4 oz
-
soba noodles, dried6 oz
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion thinly sliced1
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Quick Refried Beans
20 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Berry Duo
10 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min