Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Green Miso Dressing
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 inch
-
spring onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach4 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
white miso (or shiro miso)2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
Chicken Salad
-
water52 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces14 oz
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves12 oz
-
snow peas trimmed and julienned9 oz
-
frozen edamame thawed4 oz
-
soba noodles, dried6 oz
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion thinly sliced1
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Taco Seasoning
5 min
Turkey sloppy joes
40 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min