Urządzenia i Akcesoria
Lamb stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage5 leaves
-
onions cut into halves (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon rashers, cut into pieces (3 cm)70 g
-
lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)750 g
-
fine salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), (meat or vegetable)stock paste (meat or vegetable)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44.3 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.925 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mashed Potatoes
30 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Chicken à la king
40 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Irish Potato Soup
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min