Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 8 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 6 oz unsalted butter, in pieces, frozen
- ⅛ tsp salt
- 2 ½ oz ice water
Sausage Filling
- 4 oz yellow onions, quartered
-
16
oz ground pork sausage, crumbled
lub 16 oz uncooked pork breakfast sausages, casings removed, crumbled or cut into pieces - 1 tsp mixed dried herbs
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 large egg, whisked, to brush
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 251 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Carrot Slices
25 min
Hot Cross Buns
1sa 55 dk
Mashed Potatoes
50 min
Steamed Rice
25 min
Whipped Cream
10min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Chocolate Decadence Muffins
1h
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Mini Chicken Pies
1h 35 min.
Confectioners Sugar
5min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min