Urządzenia i Akcesoria
Barbecue Onions (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
39.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Breakfast Scones
30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Chocolate sauce
20 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min