Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Tofu stew
30 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Curry chicken
1 godz.
Curry Fish
35 min