Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan Pudding
3 godz.
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min