Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
4 portions
Składniki
Curry Paste
-
garlic cloves halved2 - 3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
-
long red chili stem and seeds removed1
-
cumin seeds2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
grated ginger1 tsp
-
cilantro leaves½ oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
beef stock10 oz
Cucumber Couscous
-
couscous10 oz
-
beef stock11 oz
-
Persian cucumbers diced5 oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
cilantro leaves to garnish½ oz
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish8 - 10 sprigs
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
651.3 mg
Białko
59.3 g
Kalorie
5380.3 kJ /
1285.9 kcal
Tłuszcz
71.9 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
29.6 g
Węglowodany
91.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Refried Beans
4h 10min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Beef Stroganoff
40min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Creamy Butter Chicken
1h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min