Urządzenia i Akcesoria
日式虾仁拌面(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
虾仁,中等大小 去皮,去虾线400 克
-
日式浓口酱油20 克
-
味醂10 克
-
水1500 克
-
日式面条 (见要诀)300 克
-
姜2 厘米
-
麻油15 克
-
红辣椒油10 克
-
洋葱 切开1 个
-
红甜椒 去籽,切细条1 个
-
青椒 去籽,切细条1 个
-
蚝油40 克
-
香蒜粉½ 茶匙
-
新鲜豆芽200 克
-
芝麻 烤过的,上菜用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1142.2 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日料在家做
13 Przepisów
Chiny
Chiny