Urządzenia i Akcesoria
牛肉甜菜汤配猫耳朵面
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
橄榄油30 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
新鲜红辣椒 如:美人椒,切段1 支
-
牛肉 切小块100 克
-
洋葱 切小块50 克
-
胡萝卜 切小块30 克
-
西芹 切小块20 克
-
甜菜根 去皮,切小块80 克
-
土豆 去皮,切小块60 克
-
番茄 切块30 克
-
水600 克
-
甜红辣椒粉2 茶匙
-
白葡萄酒醋25 克
-
意式猫耳朵面 或其它小型意面30 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.4 g
Kalorie
1124 kJ /
268.7 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny