荷叶粉蒸肉

荷叶粉蒸肉

4.6 10 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 人份

Składniki

  • 120 克
  • 五花肉 切厚片,5毫米
    500 克
  • 酱油
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 10 克
  • 玫瑰腐乳
    20 克
  • 甜面酱
    15 克
  • 豆瓣酱
    15 克
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 干荷叶 温水浸泡15分钟,裁剪成50×50厘米。
    3 张
  • 1300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.3 g
Kalorie 1667.5 kJ / 398.3 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...