Urządzenia i Akcesoria
荷叶粉蒸肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
米120 克
-
五花肉 切厚片,5毫米500 克
-
酱油20 克
-
料酒10 克
-
糖10 克
-
玫瑰腐乳20 克
-
甜面酱15 克
-
豆瓣酱15 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
姜 切片10 克
-
干荷叶 温水浸泡15分钟,裁剪成50×50厘米。3 张
-
水1300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.3 g
Kalorie
1667.5 kJ /
398.3 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny