Wersje kompatybilne
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à café de sarriette déshydratée
- 5 g de romarin déshydraté et haché
- 5 g d'étoile de badiane
- 5 g de graines d'anis vert
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café d'ail en poudre
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 357 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 448 mg
Alternatywne przepisy
Velouté patate douce, poireau et navet, consommé de légumes
1h 15 min
Mélange pour marinade de viande ou poisson
10min
Yaourts maison
11h 30min
Brioche perdue agrumes-coco
35 min
Granité au café
4h
Poisson grillé à l'africaine avec riz et salade de tomates
45 min
Smoothie jar
40 min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2j 15 menit
Granité fraise
3h 10min
Spaghetti carbonara express
25 min